Όταν ηταν στο Παριακλι της Καβαλας, ειχαν ένα βοδι που γερασε. Ο Παρασκευας Κυριακιδης το εβαλε κατω και το εσφαξε. Ηξερε την τεχνη του χασαπη, εκοψε τα κομματια το κρεας. Εκανε κιμά, εκανε σουτζουκια. Για τα σουτζουκια χρησιμοποιουσε χοιρινο εντερο που είναι το καλυτερο. Με την συνταγη που ειχε η Αναστασια γεμισαν τα σουτζουκια, τα πλεξανε δυο-δυο στη σειρα.
Ο Kυριακος προσφατα το 2000, εδωσε την συνταγη σε έναν κρεοπωλη για να φτιαξη σουτζουκια και να τα μοιραστουν μισα-μισα. Ο κρεωπολης ελεγε ότι ηταν πολύ καλα αλλα είναι πολύ δυνατα, εχουν πολλα μπαχαρικα και δεν τα παίρνει ο κοσμος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου